Elk Ibiza Chick artikel is uniek. Daarom kan het soms iets afwijken van de foto op de website.

Verder zijn de materialen waar mee wij werken zorgvuldig geselecteerd.

Mocht je iets willen retourneren dan gaat dit als volgt.

Als het artikel bij ontvangst niet naar wens is, dien je de bestelling waarover je niet tevreden bent binnen de 14 dagen vanaf de dag van ontvangst, in de originele verpakking aan ons terug te sturen.De retour moet dus bij ons toekomen binnen deze 14 dagen. U bent verplicht een email niet via social media, te sturen  om uw retour te melden uiterlijk  binnen de 2 dagen na ontvangst van uw order! Zodat we op de hoogte zijn van u retour. Meld u later aan, kan uw retour geweigerd worden.

Artikelen in sales/ met korting kunnen niet teruggestuurd worden.

Het retour sturen van ontvangen producten geschiedt op risico van de klant. 

Gelieve een briefje in het pakket meesturen met daarin jouw wens, naam en bankgegevens (rekeningnummer), zodat we je snel van dienst kunnen zijn. 

Als wij jouw pakket in goede orde hebben ontvangen, in originele verpakking met etiket en niet gedragen en zonder beschadigingen zal het retourbedrag worden vergoed. Gelieve bij retour van schoenen, niet de doos als verzenddoos te gebruiken en deze binnenshuis passen. Bij minimum aan beschadiging, kunnen deze niet in retour worden genomen of vergoed. Retours die later dan 14 dagen worden ingestuurd, worden niet meer aanvaard!

De terugbetaling wordt uiterlijk binnen 14 dagen na ontvangst van het geretourneerde artikel verricht.

De kosten voor retour verzending zijn voor eigen rekening.

Ibiza Chick

Van Vrieselelaan 7

2520 Oelegem

Belgïe

info@ibizachick.be